Stark i allmänhet

kärlek glädje frid tålamod

00:06

blogglista

Upplagd av allmän klagan, stark kärlek |

kika gärna in min blogglista till höger längre ner på sidan. har uppdaterat den lite. jag har följt några av de bloggarna utan att ha de på listan men nu ikväll så letade jag även upp Josefin Crafoords och Maria Montazamis bloggar, tror att det är några jag kan tänka mig att följa ett tag framöver. tycker det kan vara kul att följa bloggar ett tag och sen leta sig vidare, det finns ju så sjukt många så det är kul att ge fler chansen.

jag söker nån humorblogg som jag kan följa och nån blogg med någon som skriver vackert och tänkvärt. alltså inte bara det vanliga-det här har jag gjort idag.

nån som har ett förslag? Maria (amria) du har säkert nåt förslag, du har väl koll på cybervärlden:)

2 kommentarer:

garwl sa...

humor blogg (fast kanske på fel gener för dig?) är Egoina enligt mig :) http://egoinas.devote.se/ jag tycker hon är rolig att läsa ibland, läser inte alla inlägg och så men de är kul att gå in ibland :)

maria sa...

Jag har ju en hel del länkar på min sida med.. Bland annat min vän Lindas blogg. http://lindabride.blogspot.com/ Hon bor i Falun med sin man och skriver tänkvärt om livet.

Brorsans kompis Linnea skriver roligt och tänkvärt då hon väl skriver. www.dum.blogg.se

Komikern Kristoffer Appelqvists blogg är rolig med, men han är lite dålig på att uppdatera.. http://kristofferappelquist.blogspot.com/

Subscribe