Stark i allmänhet

kärlek glädje frid tålamod

20:03

music and lyrics

Upplagd av allmän klagan, stark kärlek |

kl21 i 3:an går filmen music and lyrics. den måste jag se. jag har sett den en gång förut men minns den inte riktigt. senast jag såg den var i sydafrika tillsammans med bibelskolan och framför allt tillsammans med lisa. jag minns hur lyxigt vi tyckte att det var att få gå på bio efter att ha varit i etiopien i en månad. jag minns att det var en otrolig glädje att få göra något lyxigt. försökte leta fram en bild som jag vet finns när vi är i biografen men hittade inte så det får bli en annan som väcker många härliga minnen.

klassen skulle på utflykt till utsiktsplatser och godahoppsudden i sydafrika. jag och lisa funderade över vilka kläder som skulle vara lämpliga och kom fram till att kjol skulle sitta fint. det vi inte tänkte på var att det var vid havet och högt upp. vi fick försöka hålla oss mot stenväggarna för att kunna hålla ner kjolarna och inte bli som damen här nedan.

1 kommentarer:

Lisa sa...

Hehe, jag borde faktiskt vara förlåten för att jag somnade. Vi hade ju inte suttit i en sån skön stol på väääldigt länge :)

Subscribe