Stark i allmänhet

kärlek glädje frid tålamod

20:30

klirr i kassan

Upplagd av allmän klagan, stark kärlek |

denna dagen har det klirrat i kassan rejält. dessa pengar kommer göra att jag klarar sommaren när det inte kommer pengar från CSN.

tack och lov. det löser sig!

svar till faster: jag ska bli högstadielärare i samhällskunskap.

2 kommentarer:

Hanna Rens-Rotberger sa...

Oj ska du bli samma sak som jag är, jag är Sv/So lärare och det är inte lätt må jag säga, för i detta arbete ska man vara psykolog, konflikthanterare, mamma, kompis, polis och mycket mer, och själva utlärningen den kommer långt ner på listan efter att man hunnit med allt de andra som jag skrivit om. men vem vet, du kanske är bra på alla dessa saker och då är de ju inga problem.
Jag kan bara säga att de var inte jag när jag började mitt första jobb på högstadiet, jag tänkte att jösses vad har jag gett mig in på? SKa de vara så här? Men nu har jag vant mig men det är ett stressande jobb med många trådar som ska hålla i hop.
Låter nog som att jag är negativ, men jag vill bara tala om hur verkligheten är, mycket av det missar de att ta upp på lektionerna på högskolan som man egentligen skulle behöva träna mer på. Lycka till med din pluggning!!

Hanna

Faster sa...

Samhällskunskap......oh, det är jag inte bra på alls.

Det där fixar du skitlätt......bara tanken på all ledighet som väntar vore lockande.

Det här blir ju ett bra alternativ till det du sysslat med där det ingick ungdomar....

Bara att ta fram piskan om de inte lyder! Eller skaffa sig en lång linjal med bra schvung i! Skulle jag ha gjort, tror jag.

Subscribe