Stark i allmänhet

kärlek glädje frid tålamod

20:08

7/9

Upplagd av allmän klagan, stark kärlek |

har varit seg idag, uttråkad och allmänt tråkig. men kikade in på en rolig blogg som iaf fick mig att le lite.

http://fransodomtillbollnas.bloggproffs.se/

det är david från bollnäs som har den här videobloggen. rätt underhållande måste jag säga! i mitten av videon Till KD så är jag med på ett hörn. frågan ställs om det är tråkigt i kyrkan, men vi röjer loss och har hur kul som helst!

4 kommentarer:

David sa...

Tjohoo! köng att du gör reklam :)

Anonym sa...

Kollade på den där bloggen men tappade lusten att kolla innan du kom med i bilden.

Säkert underhållande för såna som tror men för mig var det enda dravel om nåt i en bok som jag inte finner det minsta intressant och inte det minsta överensstämmande med sanningen - så det blev liksom bara jobbigt att höra på hur människor kände sig som kristen och varför.

Men det är klart att det var en annorlunda blogg - säkert bra om jag orkat lyssna.... men jag kollade i alla fall lite trots att det var en religiös blogg.

Jag märker att jag är hur långt borta från det här med tro som helst faktiskt längre bort än jag trodde.

Åh vad du och jag är olika i den tron om du nu är som de där ungdomarna i filmen.

Jag blir illaberörd eftersom jag tycker att de och du har blivit hjärntvättade men säkert tycker du att det är lika konstigt att jag inte har din tro.

Det känns konstigt och jag skulle vilja ruska om dig så du vaknade upp och såg det jag ser men jag vill ju att du ska välja det du vill välja så jag är kluven.

Äh, du får vara som du är.....

Kramis Faster

David sa...

HEj Faster, jag måste bara säga att du är grymt skön på något sätt, jag började skratta ganska mycket med tanke på din fina omtanke. Det är jag som har gjort "den konstiga bloggen" så det är snällt att du vill hjälpa mig som är hjärntvättad :)


Du får väl bjuda över mig eller din brors barn så att du kan tvätta tillbaka oss ;)


Hoppas att du har det bra

//David

Anonym sa...

Hej David,
ja kanske att jag får bjuda hit er och tvätta er riktigt - nä, så blir det inte eftersom jag tycker att man har rätt till sin tro.

Men när man är så övertygad som jag är att ni troende har fel så får jag en känsla av att jag måste rädda alla mina nära och kära från detta felaktiga........bara är sån...inte att jag vill styra över människor på det jag tror utan att jag vill rädda och hjälpa såna som jag tror behöver hjälpas - omtanke om andra..

Ha det bra och tro det du tror

Marie/Emmas faster

Subscribe