Stark i allmänhet

kärlek glädje frid tålamod

20:21

fotograf?

Upplagd av allmän klagan, stark kärlek |

nu funderar jag över en ny grej, det här med fotograf till bröllopet. vi vill ha fräna och kreativa bilder av en bra fotograf. vi vill även gärna ha tillgång till bilderna efteråt på en cd skiva för att kunna göra va vi vill av de. jag vet inte hur fotografer brukar göra med sånt men vi vill verkligen ha bilderna digitalt. jag sitter här och försöker googla fram en bra fotograf i ovanåker med omnejd men det går inte helt bra, hittar typ bara en fotograf här i edsbyn men jag är helt säker på att det finns fler som gömmer sig där ute.

jag söker tips! länka gärna om det finns nån som har hemsida där man kan se lite smakprov på bilder. jag behöver hjälp med detta!:)

7 kommentarer:

Anonym sa...

www.mariasofsweden.se

Anonym sa...

Hannah Söderström
http://hannahsfoto.se

Ida Uddas Sigfridsson
www.mediastudion.se

Erika Andersson sa...

min brors flickvän håller på att utbildar sig till fotograf. Jag vet inte om ni vill ha en erfaren fotograf eller inte. Tyvärr så har hon inte så många bilder på sin blogg men det är hon som har knäppt bilderna från min bal som finns på facebook.

Här är hennes blogg om det låter intressant: http://evapetersson.blogg.se/

Matilda sa...

Martin Östergårds! Han är jätteduktig på att både fota och redigera! Jobbar på Ljusnan också som du kanske vet :)Ring honom! Kolla in http://martinostergards.se/

Anonym sa...

http://hannahsfoto.se

maria sa...

Jag skrev ju oxå Martin, vart tog min kommentar vägen?

Nikon D300s foto - Litenfotograf sa...

http://www.mariasofsweden.com/

:)

Subscribe