Stark i allmänhet

kärlek glädje frid tålamod

11:45

bordsplacering

Upplagd av allmän klagan, stark kärlek |

igår diskuterades bordsplacering länge och väl inför bröllopet. det är svårt det där. vi kan alltså inte riktigt bestämma oss för vad som är det bästa. om det bästa är att göra bordsplacering eller låta bli? vi vill ju göra det så bra som möjligt för gästerna och vi skulle aldrig göra bordsplacering bara för att man SKA lära känna nytt folk. såhär går tankarna iaf:

eriks syster gifte sig i somras och de hade ingen bordsplacering och det funkade utmärkt. man slipper alltså allt pyssel med bordsplaceringskort och allt jobb som blir för att försöka få ihop det så bra som möjligt.

vi kommer bjuda lite folk som inte känner några andra och det är dessa personer som jag tänker på om vi inte skulle ha bordsplacering. det blir ju lite svårt att bara sätta sig med ett gäng som redan känner varandra eller försöka leta upp någon som ser ut att vara kul att sitta med.

om vi nu bestämmer oss för bordsplacering så blir det med jobb med det hela för vår del och det känns som att det finns tillräckligt med saker att göra ändå. samtidigt som det kanske blir bättre för de personer som inte känner så många andra.

svårt det här med bröllop..

2 kommentarer:

Tessans matte sa...

Känns som om det blir bröllis till våren!!!

Roligt att ni planerar och jag förstår att ni ser framemot det eftersom ni två verkar ha längtat efter 2samhet och nu hittat den rätte....

Unknown sa...

Jag röstar för bordsplacering, för att undvika förvirring bland gäster. Tror det blir allra bäst, så slipper folk känna att man hamnar "fel" osv ;) /Karin

Subscribe